Вітання до Дня захисника Вітчизни

23.02.2012

Дорогі ветерани!

Зі святом Вас, захисники Вітчизни!

 

23 лютого народ України святкує День захисника Вітчизни. В цей урочистий день ми вшановуємо всіх, хто причетний до цього високого звання,  звання єдиного для всіх: від вкритих сивиною і увінчаних нагородами фронтовиків, до молоді, яка лише нещодавно одягла військову форму. І цього зв'язку не порушать навіть найбільші зміни в сучасному світі. Ми були і є свідками радикальних змін, які відбуваються і в нас, і в усьому світі. В інших вимірах живе й наше суспільство. Але не можна забувати, відкидати все те, що цьому передувало. Священною є пам'ять про нашу перемогу і про тих, хто її виборював і платив найдорожчою ціною.

Всі ті, хто носить почесне звання захисника Вітчизни, уособлюють всі етапи розвитку нашого славетного війська: ті, хто здобував військові навички в організаціях ТСОАВІАХІМ – ДТСААФ – ТСОУ,  вів смертельний двобій із фашизмом, розміновував звільнені території, брав участь у локальних воєнних конфліктах, миротворчій діяльності, несе сьогодні нелегку військову службу, займається питаннями героїко – патріотичного виховання молоді, готує її до служби в лавах Збройних Сил України .

Користуючись нагодою,  вітаю Вас з Днем захисника Вітчизни, бажаю міцного здоров'я, щастя, творчої наснаги і успіхів у нелегкій праці захисника Батьківщини!

З повагою,

Голова обласної організації ТСОУ                                      М.О.Ніколусь