Змагання з фігурного водіння легкового автомобіля серед МВНВ та ІІНВ

30.10.2010

30 жовтня 2010 року на базі Бердичівської автошколи ТСОУ відбулися змагання з фігурного та швидкісного водіння на особисто-командну першість серед організацій Товариства Сприяння Обороні України Житомирської області. Змагання присвячені 19-ій річниці з Дня утворення Збройних Сил України та до Дня автомобіліста і дорожника.

У змаганнях взяли участь 16 команд та 45 учасників, зокрема майстри виробничого навчання та інструктори індивідуального навчання організацій ТСОУ області.

За результатами змагань кращими у командному заліку стали: команда Житомирської автошколи ТСОУ (І місце), команда Житомирського спортивно-технічного клубу ТСОУ (ІІ місце), команда Бердичівської автошколи ТСОУ (ІІІ місце). Команда-переможець була нагороджена кубком, дипломом ОК ТСОУ та грошовою премією. Інші призери нагороджені дипломами ОК ТСОУ та грошовими преміями.

В особистому заліку перемогу здобули Рябушенко Ярослав (Коростенський технічний коледж ТСОУ) - І місце, Корчаєв Ігор (Бердичівська автошкола ТСОУ) - ІІ місце, Корж Андрій (Бердичівський спортивно-технічний клуб ТСОУ) - ІІІ місце. За особисті досягнення вони також були нагороджені медалями, грамотами ОК ТСОУ та грошовими преміями. Слід висловити велику вдячність за організацію та проведення змагань викладачу Бердичівської АШ ТСОУ Назаренку Андрію Анатолійовичу, котрий був призначений наказом голови обласної організації ТСОУ директором змагань.