Cемінар для головних бухгалтерів організацій Товариства області

01.02.2011

01.02.2011 року під керівництвом заступника голови Житомирської обласної організації ТСО України з фінансово-економічної роботи Люльки Валентини Володимирівни на базі Житомирського обласного комітету відбувся семінар для головних бухгалтерів організацій Товариства області.
Для проведення семінару були запрошені Шевченко Надія Степанівна - завідувач сектором масово-роз'яснювальної роботи та звернень громадян ДПА у Житомирській  області та Мацкевич Ярослава Михайлівна - головний державний податковий інспектор сектору масово-роз'яснювальної роботи та звернень громадян ДПА у Житомирській області
Питання семінару:
1. Основні нововведення в податковому законодавстві передбачені Податковим кодексом України. Обов'язки та права платників податків відповідно до положень Податкового кодексу.
2. Особливості справляння податку на доходи фізичних осіб в 2011 році та подання звітності до органів ДПС. Податок на додану вартість. Права платника податку на податкову знижку у 2011 році. Декларування доходів громадян за 2010 рік. Порядок звернення громадян до органів ДПС.
3. Основні нововведення порядку нарахування та сплати місцевих податків і зборів, плати за землю, збору за спеціальне використання води, лісових ресурсів, екологічного податку та плата за користування надрами для видобування корисних копалин.