Новини

14.03.2013.  

13 березня 2013 року згідно з планом основних заходів Житомирської обласної організації ТСО України працівниками апарату обласного комітету ТСОУ проведена комплексна перевірка та надання допомоги в діяльності Баранівського районного спортивно-технічного клубу ТСОУ.

В ході перевірки основна увага приділялась наявності та стану  навчально-матеріальної бази, автотехнічного забезпечення, організації навчального процесу, фінансово-господарській діяльності та стану діловодства РСТК ТСОУ.

 
13.03.2013.  

Згідно наказу голови Житомирської обласної організації ТСОУ №08-к від 12.03.2013 року на посаду директора Овруцького спортивно-технічного клубу ТСО України призначений Нестерчук Дмитро Миколайович.

 
06.03.2013.  

6 березня 2013 року проведено   V  Пленум Житомирського обласного комітету Товариства сприяння обороні України.

 

На Пленумі Житомирського ОК ТСОУ розглянуті наступні питання:

1. Про результати діяльності Житомирської обласної організації ТСО України у 2012 році та завдання на 2013 рік.

2. Про роботу бюро ОК ТСОУ між IV та  V Пленумами Житомирського ОК ТСОУ.

3. Про зміни у складі Житомирського ОК ТСОУ та у складі бюро Житомирського ОК ТСОУ.

 
21.02.2013.  

21 лютого 2013 року на базі Коростенського технічного коледжу ТСОУ відбулось чергове засідання бюро Житомирського обласного комітету ТСОУ.

 

На бюро розглянуті питання:

- про затвердження плану основних заходів Житомирської обласної організації ТСО України в ході місячника оборонно-масової роботи, присвяченого 68-й річниці з Дня Перемоги у Великій Вітчизняній війні;

- про збір та використання членських внесків організаціями ТСОУ Житомирської області;

- про затвердження кошторису витрат на проведення основних заходів з організаційно-масової роботи і спорту Житомирським ОК ТСОУ в 2013 році;

- про скликання чергового V Пленуму ОК ТСОУ;

- про стан справ у Коростенському технічному коледжі ТСОУ;

- про порушення клопотання перед бюро ЦК ТСОУ щодо нагородження "Почесним знаком ТСОУ" працівників Житомирської обласної організації ТСОУ.

 
20.02.2013.  

 

Житомирська обласна організація Товариства сприяння обороні України  вітає  ветеранів ТСОАвіахім-ДТСААФ-ТСОУ, штатних працівників ТСОУ, ветеранів Збройних Сил, військовослужбовців з Днем Захисника Вітчизни – святом, яке увібрало в себе багаті і славні ратні традиції, уособлює мужність і героїзм оборонців та визволителів рідної землі на всіх етапах її історії.

Нехай ваші сила та мужність завжди живляться любов’ю та підтримкою близьких і рідних. І після будь-яких "баталій", які часто трапляються у повсякденному мирному житті, вдома на вас завжди чекає затишна гавань. 

Міцного здоров’я вам, успіхів та надійного тилу!

І нехай вам завжди буде кого захищати, але не буде від кого!

 

Хай мудрість літ не стане тягарем,

Нехай душі не вигасне зірниця.

Хай повниться до краю день за днем

Добра і щастя золота криниця.

Мирного та чистого Вам неба.

 
19.02.2013.  

 

 14 лютого 2013 року відповідно до плану роботи Андрушівської РО ТСОУ на 2013 рік  на базі Гальчинської ЗОШ І-ІІІ ст. відбулися районні змагання зі стрільби з пневматичної гвинтівки серед команд первинних організацій ТСОУ, присвячені Дню вшанування учасників бойових дій на території інших держав та  Дню захисника Вітчизни.

  В залі Гальчинської селищної ради відбувся  урочистий концерт з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та Дня захисника Вітчизни, де були присутні: воїни – афганці Шикір В.Я. ( голова спілки воїнів-інтернаціоналістів Андрушівського району) та Ткачук С.Є. (голова первинної організації ТСОУ Городківської ЗОШ), заступник начальника відділу освіти Андрушівської РДА Бобер В.А.,  голова Андрушівської РО ТСОУ Кулик О.А., заступник голови Андрушівської районної ради Шпаківський В.Б., голова Гальчинської селищної  ради Сушко М.Г., Тво начальника відділу в справах сім’ї, молоді та спорту Андрушівської РДА Пінчукова Н.О.

  Від селищної ради  воїнам-афганцям була вручена матеріальна допомога.  

  У змаганнях приймали участь 16 команд, у  складі кожної -  2 юнаки та 1 дівчина, не старші 1995 року народження  та викладач Захисту Вітчизни. 

 

  У командному заліку місця розподілилися:

1 місце - команда первинної організації ТСОУ  Ст. Котельнянської гімназії,  тренер -  Святюк П.В.;

2 місце - команда первинної організації  ТСОУ Андрушівської гімназії, тренер – Сірий М.В.;

3 місце - команда первинної організації ТСОУ Андрушівської ЗОШ №1 І-ІІІ ст., тренер -  Алексійчук М.В.

 Команди-переможці нагороджені грамотами Андрушівської районної ради, тренери команд - грамотами Андрушівсько-Попільнянського об'єднаного військового комісаріату. Команді  ПО ТСОУ Старо-Котельнянської гімназії вручений перехідний кубок воїнів-афганців.

 

В особистому заліку серед  хлопців:

І місце - член первинної організації ТСОУ  Івницької  ЗОШ - Ходаківський Сергій;

ІІ місце -  член первинної організації ТСОУ  Андрушівської  ЗОШ №1 І-ІІІ ст. - Бондар Максим;

ІІІ місце - член первинної організації ТСОУ  Андрушівської гімназії  - Рудюк Дмитро.

 

 В особистому заліку серед дівчат :

І місце  - Ящук Каріна ( п/о ТСОУ Ст. Котельнянської гімназії);

ІІ місце - Багінська Анастасія  (п/о ТСОУ Андрушівської гімназії);

ІІІ місце - Гошицька Анастасія (п/о ТСОУ Івницької ЗОШ).

   Переможці змагань в особистому заліку нагороджені грошовими преміями Гальчинської селищної ради та дипломами Андрушівської РО ТСОУ.

 
14.02.2013.  

 

         13 лютого 2013 року відбулася зустріч голови Житомирської обласної організації ТСО України Ніколусь М.О. та заступника голови Житомирської обласної організації ТСОУ Дячука О.В. з начальником УДАІ УМВС України в Житомирській області Кравченко О.М., начальником відділу АТІ та ОРЕР УДАІ УМВС України в Житомирській області Нагорним М.М. та начальниками відділень реєстраційно-екзаменаційної роботи Житомирської області.

       

        Під час зустрічі обговорені проблемні питання організації та проведення підготовки водіїв транспортних засобів у навчальних закладах ТСОУ Житомирської області та шляхи їх вирішення.

        

      Керівництво Житомирської обласної організації ТСО України виражає вдячність керівництву  УДАІ УМВС України в Житомирській області за взаєморозуміння та надіється на подальшу плідну співпрацю.

 
29.01.2013.  

Від себе особисто, штатних працівників організацій, апарату обласного комітету ТСОУ щиросердечно вітаю директора Олевського  спортивно-технічного клубу ТСОУ Жавино Валерія Івановича з народженням доньки!

Бажаю доброго здоров'я на довгі роки батькові, дружині Олі, новонародженій доньці! Нехай щастить!

Так тримати! Думати про сина!

В дітях наше майбутнє.

Голова Житомирської обласної організації ТСОУ Михайло Ніколусь.

 
28.01.2013.  

 

На основі фінансових звітів навчальних закладів Товариства сприяння обороні України Житомирської області підведено підсумки їх фінансово-господарської діяльності у 2012 році.

План з підготовки кадрів виконано на 106%, по доходах - на 95%. 

 

Краще працювали:

 - Бердичівський СТК (в.о. директора Гапчук Інна Анатоліївна);

- Житомирська АШ ( директор Гайструк Юрій Миколайович);

- Новоград-Волинська АШ ( директор Вращук Валентин Володимирович).

 

Гірші показники мають:

- Коростишівський СТК (директор Герасімов Володимир Матвійович);

- Малинський СТК (директор Прохорчук Віктор Іванович);

- Чуднівський СТК (директор Грабовський Олександр Валентинович).

 

З фінансовими збитками закінчив рік Малинський СТК.

 

 
08.01.2013.  

 

Житомирська обласна організація ТСО України вітає ветеранів ТСОАВІАХІМ-ДТСААФ-ТСОУ, штатних працівників, активістів  Товариства   з 86-ю річницею з Дня створення ТСОАВІАХІМ-ДТСААФ-ТСОУ.

На всіх періодах розвитку оборонне Товариство було, є і буде школою патріотизму, мужності і професіоналізму, яке загартовує мільйони молодих громадян, сприяючи  їх подальшому становленню.

Сьогодні ми віддаємо дань поваги і вдячності людям, які не шкодуючи сил, здоров’я і самого життя професійно та з великою відповідальністю робили свою справу.

Особливу вдячність ми висловлюємо нашим ветеранам, всім тим, хто гідно служив нашому Товариству в різні роки.

Бажаємо всім ветеранам, працівникам і активістам  Товариства міцного здоров’я, щастя, добра, благополуччя і плідної праці у вихованні майбутніх захисників Вітчизни!

 
08.01.2013.  

Виконуючи вимоги постанов XXI Конференції Житомирської обласної організації ТСО України та IV Пленуму Житомирського обласного комітету ТСОУ про оновлення автомобільного парку, навчальними закладами обласної організації ТСОУ за останні 3 роки було придбано біля 60 одиниць різноманітної авто-мототехніки. Краще вирішувалось питання щодо оновлення автомобільного парку  у Бердичівському спортивно-технічному клубі ТСОУ  ( в.о. директора СТК - Гапчук Інна Анатоліївна).  У даному навчальному закладі найкращий стан автомобільної техніки; за останніх 3 роки СТК закуплено 6 одиниць авто-мототехніки. Вся автомобільна техніка в експлуатації менше 6 років. Як результат - за 2012 рік Бердичівським СТК ТСОУ підготовлено 344 водії категорії "В",- найбільше серед всіх спортивно-технічних клубів області. А напередодні Нового року  Бердичівським СТК ТСОУ придбано новий автомобіль -  KIA Rio. 

 
27.12.2012.  

25.12.2012 року відбулось чергове засідання бюро Житомирського ОК ТСОУ.

На бюро розглянуті питання:

- про підсумки проведення місячника оборонно-масової роботи, присвяченого 21-й річниці з Дня утворення Збройних Сил України;

- про внесення змін та доповнень до плану основних заходів Житомирської обласної організації ТСО України на 2013 рік;      

- про  затвердження плану фінансово-господарської діяльності на 2013 рік;

- про результати комплексної перевірки Коростенського технічного коледжу ТСОУ;

- про результати проведення інвентаризації в організаціях ТСОУ області;

- про кандидатуру на посаду голови Коростишівської РО ТСО України;                                                                                                                                                                                                                                                                                  

- про затвердження постанови пленуму Ємільчинського РК ТСОУ, щодо обрання головою Ємільчинської РО ТСО України - Дмитренка В.М.;

- про порушення клопотання перед бюро ЦК ТСОУ щодо нагородження  «Почесним знаком ТСОУ»  працівників Житомирської обласної організації ТСОУ.                                                                             

 
21.12.2012.  

Конкурс на заміщення вакантної посади директора Коростенського технічного коледжу Товариства сприяння обороні України продовжено до 25 січня 2013 року.

 

Резюме кандидатів на посаду подавати:

- факс (о412) 37-22-04;

- електронна пошта  zt-oktsou@yandex.ua

 
20.12.2012.  

19 грудня 2012 року на День Святого Миколая голова Житомирської обласної організації ТСОУ Ніколусь Михайло Олександрович з керівним складом обласної організації привітали з святом дітей Довбиської спеціальної загальноосвітньої школи – інтернату. 

У відповідності до Постанови бюро Житомирського ОК ТСОУ (Протокол №20 від 24 жовтня 2012 року) Житомирською обласною організацією ТСОУ було закуплено 117 подарунків (на суму 6000 грн.), індивідуально для кожної дитини. Також штатними працівниками обласної організації ТСОУ  були зібрані та передані дітям речі придатні для подальшого використання.

Діти із задоволенням привітали гостей піснею про Святого Миколая та подарували картину, виготовлену своїми руками.

Директор школи-інтернату ознайомив представників Житомирської обласної організації ТСОУ з умовами навчання, проживання та проведення дозвілля дітьми.

 
05.12.2012.  

 

  Житомирська обласна організація ТСО України вітає всіх ветеранів Збройних Сил, ветеранів ТСОАВІАХІМ-ДТСААФ-ТСОУ, працівників організацій ТСОУ області з 21-ю річницею Збройних Сил України. Ваш безцінний досвід сприяє вихованню у молоді почуття патріотизму, гідності, гордості за свій народ, бажанню якісно освоювати одну з найпочесніших професій – захисник Батьківщини. 


       Щиро бажаємо ветеранам, усім членам оборонного Товариства щастя, міцного здоров'я, добра та злагоди, плідної праці у справі виховання майбутніх захисників Вітчизни, гідних подвигу старшого покоління.

 

Джерельний тихий спів води,
       Безкрайнії степів простори,
       І смерековії ліси,
       Широкі плаї, круті гори!

      Духмяний хліб на рушнику,
      Гостинно розпростерті руки,
      Щасливу матері сльозу,
      І дідуся з веселим внуком!

      За бескиди й дніпровські схили,
      За наш пісенний славний рід,
      За пломінь в косах у калини,
      І за чумацький небозвід!

      За нашу рідну Україну,
      Що зберегли за всі віки -
      Низький уклін і тричі "СЛАВА!"
      Українські захисники!

 
03.12.2012.  

  В зв'язку із звільненням директора Коростенського технічного коледжу ТСОУ  Житомирська обласна організація ТСОУ оголошує конкурс на заміщення вакантної посади.

 

  Резюме кандидатів на посаду подавати до 17.12.2012 року.

 

Факс (0412)37-22-04, електронна пошта   zt-oktsou@yandex.ua .

 
24.11.2012.  

 

Відповідно до плану основних заходів Житомирської обласної організації ТСОУ на 2012 рік та відповідно до плану підготовки і проведення місячника оборонно-масової роботи, присвяченого 21-й річниці з Дня утворення Збройних Сил України, 24 листопада 2012 року на базах Ємільчинського  СТК та Чуднівської РО ТСОУ відбулись змагання на відкриту першість області зі стрільби з пневматичної гвинтівки серед команд організацій ТСОУ Житомирської області.

 

В змаганнях прийняли участь 18 команд в командному заліку та 54 учасники в особистому заліку.  

 

В командному заліку місця розподілились:

перше  місце зайняла команда Олевської РО ТСОУ;

друге  місце посіла команда Романівської РО ТСОУ;

третє  - команда Новоград-Волинської РМО ТСОУ.

 

В особистому заліку вибороли перемогу  : 

перше місце - Бондар Віталій (Олевська РО ТСОУ), вибив 186 очок із 200 можливих,

друге місце Дардалевич Тетяна (Романівська РО ТСОУ), - 182 очка;

третє місце–   Тетерук Микола (Олевська РО ТСОУ),- 182 очка.

 

За результатами проведення змагань учасниками виконано 26 розрядів зі  стрільби (13 юнацьких  та 13 дорослих ).

 
23.11.2012.  

28 листопада 2002 року Постановою бюро ЦК ТСОУ на базі Коростенської автомобільної школи створено Коростенський технічний коледж  ТСОУ - вищий навчальний заклад 1-2 рівня акредитації.

 
22.11.2012.  

Згідно з Постановою бюро президії ЦК ДТСААФ СРСР, протокол № 35 від 21 жовтня 1964 року,   25 листопада 1964 року створені Бердичівський, Ємільчинський, Малинський, Олевський, Овруцький спртивно-технічні клуби.

Обласний комітет Житомирської обласної організації ТСО України вітає ветеранів ДТСААФ-ТСОУ, штатних працівників спортивно-технічних клубів з 48-ю річницею з дня утворення СТК ТСОУ.  

Щиро бажаємо ветеранам, штатним працівникам спортивно-технічних клубів щастя, міцного здоров'я, добра та злагоди, плідної праці у справі виховання майбутніх захисників Вітчизни.

 
10.11.2012.  

      Відповідно до плану основних заходів Житомирської обласної організації ТСО України на 2012 рік та з метою популяризації технічних видів спорту в ході місячника оборонно-масової роботи, присвяченого 21-й річниці з Дня утворення Збройних Сил України на базі Новоград-Волинської автошколи ТСОУ 10 листопада 2012 року проведені змагання на особисто-командну першість області з фігурного водіння легкового автомобіля серед організацій ТСОУ Житомирської області.

   

У змаганні приймали участь 14 команд організацій ТСОУ області та 46 учасників в особистій першості.

 

 Місця розподілились наступним чином:

а) у командній першості:

- 1 місце - команда Бердичівського спортивно-технічного клубу ТСОУ;

- 2 місце - команда Новоград-Волинської автошколи ТСОУ;

- 3 місце - команда Житомирської автошколи ТСОУ;

б) в особистій першості:

- 1 місце - МВНВ Новоград-Волинської АШ ТСОУ Опанасюк Анатолій Володимирович;

- 2 місце - МВНВ Бердичівського СТК ТСОУ Корж Андрій Миколайович;

- 3 місце - ІІНВ Олевського СТК ТСОУ Ухватов Андрій Миколайович.

 

  Команда Бердичівського СТК ТСОУ нагороджена Кубком ОК ТСОУ та Дипломом ОК ТСОУ I ступеня, команди Новоград-Волинської та Житомирської автошкіл ТСОУ - відповідно Дипломами ОК ТСОУ II та  III ступеня.

 

 Переможці змагання в особистому заліку нагороджені медалями, Грамотами ОК ТСОУ та подарунками у вигляді грошових коштів.