Новини

01.11.2017.  

 

31 жовтня 2017 року відбулось засідання Ради Правління Житомирської ОО ТСО України.

 На засіданні Ради Правління розглянуті наступні питання:

  1. Про підсумки фінансово-господарської діяльності організацій  ТСОУ області за 9 місяців 2017 р..
  2. Про підсумки проведення місячника військово-патріотичної роботи, присвяченого 80-й річниці з Дня утворення Житомирської обласної організації ТСО України.
  3. Про затвердження плану основних заходів Житомирської ОО ТСОУ на 2018 р.
  4. Про порушення клопотання перед Радою Правління ГО "ТСО України", щодо присвоєння почесного звання "Ветеран ТСО України" працівникам Бердичівського СТК ТСОУ.
 
01.11.2017.  

Наказом голови Житомирської обласної організації ТСОУ №17-к  від 30 жовтня 2017 року звільнено з посади директора Коростишівського спортивно-технічного клубу ТСО України Григорчука Валентинв Васильовича

 
27.10.2017.  

 

Житомирська обласна організація Товариства сприяння обороні України вітає Кошина Сергія Мефодійовича з обранням Головою ГО «Товариство сприяння обороні України»

 
27.10.2017.  

 

26 жовтня 2017 року члени правління ГО «Товариство сприяння обороні України» від Житомирської обласної організації ТСОУ прийняли участь у засіданні правління ГО «Товариство сприяння обороні України» де були розглянуті актуальні питання життєдіяльності організацій ТСО України.

Члени правління від Житомирської обласної організації ТСО України привітали із 70-річчям Тімченко Віктора Миколайовича.

Правління ГО «Товариство сприяння обороні України» задовільнило заяву Тімченка Віктора Миколайовича про увільнення із посади Голови ГО «Товариство сприяння обороні України».

Правління ГО «Товариство сприяння обороні України» одноголосно обрало Головою ГО «Товариство сприяння обороні України» Кошина Сергія Мефодійовича.

 
27.10.2017.  

 

25-26 жовтня Житомирська обласна організація Товариства сприяння обороні України приймала делегацію Львівської обласної організації ТСОУ. В ході робочої зустрічі представники Житомирської та Львівської обласних організацій ТСОУ поділились досвідом роботи та відвідали Новоград-Волинську АШ, Овруцький СТК, Коростенський технічний коледж, Житомирський СТК, Житомирську АШ ТСОУ та відвідали музей «Скеля» в м. Коростень та Житомирський музей космонавтики ім. С.П. Корольова.

 
26.10.2017.  

 

Шановні колеги!

Щиро вітаю Вас із професійним святом – Днем автомобіліста і дорожника!

Саме  тоді, як автомобіль став щоденним помічником людини, у наше  життя прийшла і турбота про вдосконалення цього винаходу і безпечне його використання, - та необхідна і благородна справа, якій Ви сьогодні віддаєте свої уміння та знання.

Це свято об’єднує між собою професіоналів та автолюбителів, кращих    серед яких готують у навчальних закладах нашого Товариства.

 

Транспортна система країни виходить на все більш високий рівень. Сучасні транспортні шляхи стають ознакою модернізації життя, свідченням стабільного та динамічного розвитку держави. 

 

Важко уявити собі сучасне життя, господарську діяльність та побут кожної людини без автомобільного транспорту. У цій важливій сфері економіки трудиться численна армія професіоналів, праця яких багато в чому визначає функціонування всіх галузей господарства району, життєдіяльність населених пунктів.

 

Автомобіліст – професія особлива, зі своєю романтикою, своїми традиціями, характером та укладом. Недарма в народі про неї складено скільки чудових пісень та історій. Це дуже напружена і, в той же час, почесна праця, що вимагає високої фізичної та емоційної самовіддачі, професіоналізму, таланту. Саме серед автомобілістів такі поняття, як взаємовиручка, честь гордість за свою професію, „відчуття ліктя” мають особливе значення.

 

Щиро бажаю всім працівникам Товариства щастя, добробуту, нових трудових здобутків, невичерпної енергії, міцного здоров’я, подальшої успішної та безаварійної роботи! Нехай дорога буде легкою, "залізний кінь" – міцним, а дома завжди чекають рідні та близькі!

 І, як кажуть, "ні гвіздка, ні жезла"!

 

З повагою, голова Житомирської обласної організації ТСОУ     М.О.НІКОЛУСЬ

 
23.10.2017.  

 

Відповідно до плану основних заходів Житомирської обласної організації ТСО України на 2017 рік та відповідно до плану проведення місячника військово-патріотичної  роботи, присвяченого 80-й річниці з Дня утворення Житомирської обласної організації ТСОАВІАХІМ-ДТСААФ-ТСОУ, 21  жовтня  2017 року на базах Бердичівської організації ТСОУ та Коростенського технічного коледжу ТСОУ   відбулись змагання на відкриту першість області зі стрільби з пневматичної гвинтівки серед команд організацій ТСОУ Житомирської області.

В змаганнях прийняли участь 14 команд у командному заліку та 43 учасники в особистому заліку.

За результатами суддівського протоколу серед команд призові місця розподілились:

1 місце - команда Житомирської МО ТСОУ;

2 місце - команда Новоград-Волинської РМО  ТСОУ;

3 місце - команда Любарської РО ТСОУ.

В особистому заліку перемогу здобули:

1 місце – Пашковська Наталія Володимирівна (Житомирська МО ТСОУ);

2 місце – Мельник Роман Вікторович (Житомирська МО ТСОУ);

3 місце – Марченко Анастасія Іванівна (Житомирська МО ТСОУ).

Добросовісно віднеслися до підготовки та проведення змагань голова Бердичівської організації  ТСОУ Гапчук Інна Анатоліївна   та директор Коростенського технічного коледжу ТСОУ Зв’ягельський Валерій Володимирович.

На належному рівні була організована робота суддівської колегії:

- північної частини області: головного судді змагань Нестерчука Д.М.. (голови Овруцької РО ТСОУ) ;

- південної частини області: головного судді Паянова Р.А. (голови Житомирської  РО ТСОУ) .

 
12.10.2017.  

 

05 жовтня 2017 року  відбулася Рада Правління Житомирської обласної організації ТСО України.

Одним із питань порядку денного, було питання про надання фінансової допомоги ГО "ЦЕНТР ФЕНІКС", в рамках проекту - будівництво центру військово-патріотичного виховання молоді, підготовки кадрового резерву для Збройних Сил України та удосконалення військової майстерності воїнів АТО.

Члени Ради Правління одноголосно проголосували за надання фінансової допомоги в розмірі 25000,00 грн.

Цього ж дня кошти в сумі 25000, 00 грн. були перераховані на поточний рахунок ГО «ЦЕНТР ФЕНІКС».

 
02.10.2017.  

 

Відповідно до плану основних заходів Житомирської обласної організації ТСОУ на 2017 рік з метою військово-патріотичного виховання молоді, підготовки її до служби в Збройних Силах України, популяризації військово-прикладних видів спорту ,30 вересня 2017 року на базі стадіону «Освіта-Колос» смт. Любар проведені змагання  з воєнізованого кросу серед організацій ТСОУ  області присвячені 80-й річниці з Дня утворення Житомирської обласної організації ТСОАВІАХІМ-ДТСААФ-ТСОУ.  В змаганнях прийняли участь  13 команд в командному заліку та 26 учасників в особистому заліку.

         Обласні змагання присвячені 80-й річниці з Дня утворення Житосмирської обласної організації ТСОАВІАХІМ-ДТСААФ-ТСОУ пройшли на високому  організаційному та методичному рівні. Місце змагань було обладнане у відповідності до правил змагань. Слід відмітити добросовісне відношення до підготовки та проведення  змагань директора змагань   Слободенюка Володимира Івановича.

         В проведені обласних змагань прийняли участь:

  • Голова Житомирської обласної організації ТСО України;
  • голова Любарської  районної Ради Кучер Ігор Петрович;
  • начальник відділу освіти Любарської РДА Буддім Сергій Степанович;
  • начальник відділу культури Любарської РДА Сторожук Ніна Петрівна;
  • голова Ради ветеранів району Буджерак Микола Дмитрович;
  • заступник Любарського військового комісара лейтенант Шанецький Василь Володимирович;
  • головний редактор районної газети «Новий день» Гонзур Сергій Миколайович.

        Проведення обласних змагань забезпечували:

  • бригада екстрекнної медичної допомоги центральної районної лікарні на чолі з лікарем Разанко Русланом Анатолійовичем;
  • наряд від Любарського відділення поліції на чолі з Бондарчуком  Миколою Миколайовичем.

        Відділом культури Любарської РДА для учасників обласних змагань був представлений цікавий концерт художньої самодіяльності.

        На належному рівні була організована робота суддівської колегії:

- головного судді змагань Залуцького Ю.Л.;

- головного секретаря змагань – Грибенюка І.М.;

- начальника дистанції, старшого судді зі стрільби, судді зі стрільби, старшого судді з метання гранати, судді з метання гранати, судді при учасниках змагань, суддів на дистанції, суддів хронометристів   призначених наказом директора Любарського СТК ТСОУ.        

         Традиційне урочисте підняття прапора під звуки державного гімну України, теплі напутні слова.

         І ось після жеребкування та інструктажу спортсменів – перші старти. Вони відразу показали, що боротьба буде нелегкою.  Досвід  учасників у таких змаганнях поставили на терези швидкість і завзяття з одного боку та впевненість і стабільність - з іншого.

За результатами суддівського протоколу місця  розподілились:

а) в командному заліку :

-  І місце – команда  Коростенського технічного коледжу  ТСОУ ;

-  ІІ місце – команда Любарської РО  ТСОУ;

-  ІІІ місце – команда Баранівського СТК ТСОУ.

б) в особистому заліку:

- І місце Здота Ярослав Валерійович (Коростенський технічний коледж ТСОУ);

- ІІ місце Рудніцький Денис Олегович (Коростенський технічний коледж ТСОУ);

- ІІІ місцеЧаїнський Михайло Іванович (Любарська РО ТСОУ);

            Славним доповненням до ейфорії перемоги стали Сертифікати про пільгове навчання в організаціях ТСОУ Житомирської області (за І місце – 25% від вартості навчання, за ІІ місце 50% від вартості навчання та за ІІІ місце 75 % від вартості навчання на категорію «В»), дипломи,  грамоти та грошові премії (за І командне місце - 500 грн., ІІ командне місце - 300 грн., ІІІ командне місце - 200 грн., в особисому заліку І місце - 300 грн., ІІ місце - 200 грн., ІІІ місце - 100 грн.) від обласної організації ТСОУ.

 

 
25.09.2017.  

 

З 18 по 22 вересня 2017 року керівний склад Житомирської обласної організації ТСО України, директори автомобільних шкіл та СТК  ТСО України вивчали передовий досвід роботи Львівської  обласної організації Товариства сприяння обороні України.

В процесі обміну досвідом роботи представники Житомирської ОО ТСОУ побували в навчальних організаціях Львівської ОО ТСОУ, на спільних нарадах обговорили важливі питання життєдіяльності організацій ТСО України в сучасних умовах.

Учасники делегації відвідали музей І.Я.Франка в с. Нагуєвичі та побували на будівництві навчального комплексу та реабілітації бійців АТО «Фенікс».

 

 

В період з 21.09.2017 р. по 24.09.2017р. на базі Хмельницького спортивно-технічного клубу  відбувся відкритий чемпіонат ТСО України зі стрільби (пневматична зброя).

 

Житомирську обласну організацію ТСОУ представляла команда-переможець обласних змагань зі стрільби з Бердичівської організації ТСОУ.

Тренер-представник команди – Пономаренко Микола Миколайович.

Честь Житомирської обласної організації ТСО України захищали:

- Головенко Аліна Сергіївна;

- Мазур Катерина Миколаївна;

- Шелегон Ольга Володимирівна.

 
25.09.2017.  

 

23 вересня 2017 року на базі Житомирської автомобільної школи ТСОУ відбулись змагання на особисто-командну першість серед організацій ТСОУ області з фігурного водіння легкового автомобіля присвячені 80-й річниці з Дня утворення Житомирської обласної організації ТСОАВІАХІМ-ДТСААФ-ТСОУ.

У командному заліку змагались 14 команд.
 
Серед команд преремогу здобули:
1 місце - Житомирська АШ ТСОУ.
2 місце – Житомирський  СТК ТСОУ.
3 місце – Бердичівська АШ ТСОУ


В особистому заліку призові місця розподілились:
1 місце – Коломієць О.В. (Житомирська АШ  ТСОУ)
2 місце – Душинський В.Б.  (Бердичівська АШ ТСОУ)
3 місце – Рябушенко Я.П. ( Коростенський технічний коледж  ТСОУ).

Обласні змагання на особисто-командну першість з фігурного та швидкісного водіння легкового-автомобіля серед організацій ТСОУ області присвячені 80-й річниці з Дня утворення Житомирської обласної організації ТСОАВІАХІМ-ДТСААФ-ТСОУ пройшли на високому організаційному та методичному рівні. Місце змагань обладнане у відповідності до правил змагань. Змагання проходили згідно розпорядку змагань, вказаному в Положенні про змагання.
 

 

 

15 вересня 2017 року – Гапчук Інна Анатоліївна призначена на посаду директора Бердичівської АШ ТСОУ, наказом голови Житомирської ОО ТСОУ № 16-к від 13.09.2017 р.

 Попередній директор автошколи – Кулибаба Л.П., звільнений з посади директора Бердичівської автошколи, за власним бажанням 23.08.2017 р.

 

 

На зборах розглядалися питання, щодо організації навчально-виробничого процесу, матеріально-технічного забезпечення навчального процесу, планування та ведення фінансово-господарської діяльності та ведення кадрової роботи.

 

 

Розглянуто:

  • ЗУ «Про громадські об’єднання »;
  • Статут ГО «ТСОУ» та Статут Житомирської ОО ТСОУ ;
  • Положення про членство в громадській організації  «ТСОУ», порядок прийому, обліку та використання вступних та членських внесків;
  • Положення про групи членів Товариства ГО «ТСОУ»;
  • Інструкції про порядок проведення виборів керівних органів ГО «ТСОУ»;
  • Положення про контрольно-ревізійну комісію.
 
06.09.2017.  

 

05 вересня 2017 року на базі Житомирської обласної організації ТСО України було проведено позачергове засідання Ради правління ГО «ТСО України», на якому було розглянуто  ряд важливих питань , які стосуються життєдіяльності організацій ТСО України.

Основним питанням порядку денного було «Про стан освітньої діяльності в навчальних закладах Товариста та заходи з його покращення».

Члени Ради Правління одноголосно підтримали постанову «Про участь у Всеукраїнській  акції «Потяг Єднання України «Труханівська Січ»».

Також було розглянуто  та прийнято постанови з ряду інших важливих питань.

 
14.08.2017.  

 

30 років на бойовому посту

 13 cерпня 2017 року виповнилось 30 років від того дня, як НІКОЛУСЬ МИХАЙЛО ОЛЕКСАНДРОВИЧ очолив Житомирську обласну організацію оборонного Товариства. Все життя Михайла Олександровича  пов’язане з професією «Батьківщину захищати».        

       З 13 серпня 1987 року по даний час Ніколусь Михайло Олександрович - голова Житомирської обласної організації ДТСААФ-ТСОУ.

       Обласна організація ДТСААФ-ТСОУ з 1987 року під керівництвом Ніколусь М.О. працює стабільно, займає провідні місця серед обласних організацій ТСОУ з усіх напрямків статутної діяльності, в т.ч. займала перше місце в Україні з підготовки фахівців для Збройних Сил.

       Під загальним керівництвом Ніколусь М.О. проведено значний обсяг робіт по створенню навчально-матеріальної бази організацій: побудовано автодром, гаражі у Баранівському та Ємільчинському спортивно-технічних клубах, будинок технічного навчання у Володар-Волинському, гаражі в Житомирському СТК, клас лабораторно-практичних занять та гаражі у Коростишівському СТК, будинок технічного навчання в Лугинах, клас лабораторно-практичних занять у Овруцькому СТК, навчальний корпус в Олевському СТК, 3-поверховий навчальний корпус в Коростенському технічному коледжі, парко-гаражний комплекс в Коростенському технічному коледжі (зайняв I місце в огляді-конкурсі в СРСР у 1991 р.), побудовано комплекс автомобільної школи в м. Новоград-Волинському, класи лабораторно-практичних занять в Радомишльській автошколі.

       Під керівництвом Ніколусь М.О. у 2003 році відкрито перший в системі ТСОУ вищий навчальний заклад – Коростенський технічний коледж.

      З 2007  року обласна організація ТСОУ придбала  біля 150 одиниць різноманітної автомобільної техніки.

       Фінансовий стан організації стабільно-задовільний. Всі організації ТСОУ області не мають заборгованості із заробітної плати, сплати податків у державний та місцевий бюджети.

       Значна робота під керівництвом Ніколусь М.О.  проводиться з питань героїко-патріотичного виховання молоді, яка Центральним комітетом ТСОУ (Правлінням ГО «ТСОУ») неодноразово визнавалась   кращою в Україні.

       Завдяки зусиллям Ніколусь М.О. налагоджено міцні зв’язки з органами державної влади та місцевого самоврядування на місцях.

       Штатні працівники обласної організації ТСОУ привітали Голову Житомирської обласної організації ТСОУ Ніколусь Михайла Олександровича з ювілейною датою  щиро бажаючи міцного здоров’я, невичерпної енергії, натхнення, оптимізму і нових плідних здобутків. А ще, щоб поряд завжди була працьовита, віддана і випробувана славна команда однодумців, яка завжди підтримуватиме у всіх починаннях.

       Шановний Михайло Олександрович!

Нехай і надалі буде стрімким і плідним Ваш життєвий шлях, ніколи не вичерпується енергія творчих пошуків для здобутків і перемог, а родинне щастя, теплота і шана людська осяває Вас на многії літа.

 
31.05.2017.  

 

29-31 травня 2017 року  проведено 6-ті обласні змагання  Всеукраїнської дитячо-юнацької, військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») – «Джура-2017: Поліські соколи» (гра проводилась в м. Житомирі – майдан ім. С.П. Корольова та у Лісовому масиві                    с. Зарічани).

Житомирська обласна організація ТСОУ проводила один із найвідповідальніших  та найулюбленіших етапів гри - «Стрільба» (організація підготовки та проведення, судійство, забезпечення мішеннями та кульками, нагородження переможців в командному заліку та особистому заліку (в особистому заліку окремо серед юнаків та дівчат).

Слід відмітити добросовісне відношення до проведення обласного етапу гри «Сокіл» («Джура») – «Джура-2017: Поліські соколи» директора змагань Гайструка Ю.М. та всієї суддівської колегії.

  1. Переможців 6-х обласних змагань  Всеукраїнської дитячо-юнацької, військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») – «Джура-2017: Поліські соколи» нагороджено у відповідності з Додатком до Умов проведення гри:

а) в командному заліку:

    -  за І місце – команду Бердичівського району Кубком ОК ТСОУ та Дипломом ОК ТСОУ І ступеня;

    -  за ІІ місце – команду Попільнянського  району Дипломом ОК ТСОУ ІІ ступеня;

    -  за ІІІ місце – команду міста Житомир Дипломом ОК ТСОУ ІІІ ступеня.

б) в особистому заліку серед дівчат:

     -  за І місце – Попик Анну (Бердичівський район) медаллю та Грамотою ОК ТСОУ;

     - за ІІ місце – Лопатюк Ірину (Новоград-Волинський  район) медаллю та Грамотою ОК ТСОУ;

     - за ІІІ місце – Старинську Ганну (Попельнянський  район), медаллю та Грамотою ОК ТСОУ.

в) в особистому заліку серед юнаків:

     - за І місце Чушенка Валерія (м. Малин) медаллю та Грамотою ОК ТСОУ;

     - за ІІ місце Плахотнюк Максима (Ружинський район) медаллю та Грамотою ОК ТСОУ;

                          - за ІІІ місце Дмитрука Олександра (Баранівський район) медаллю та Грамотою ОК ТСОУ.

 
04.05.2017.  

 

Відповідно до плану основних заходів Житомирської обласної організації ТСО України на 2017 рік та відповідно до плану проведення місячника військово-патріотичної роботи, присвяченого Дню Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, 29 квітня 2017 року на базі Житомирської МО ТСОУ відбулися змагання на відкриту першість області зі стрільби з пневматичної гвинтівки серед команд організацій ТСОУ Житомирської області.

В змаганнях прийняли участь 14 команд у командному заліку та 43 учасників в особистому заліку.

За результатами суддівського протоколу серед команд призові місця розподілились:

1 місце - команда Бердичівської організації ТСОУ;

2 місце – команда Житомирської МО ТСОУ;

3 місце - команда Бердичівської АШ ТСОУ.

В особистому заліку перемогу здобули:

1 місце – Шелегон Ольга Володимирівна (Бердичівська організація  ТСОУ);

2 місце – Мазур Катерина Миколаївна (Бердичівська організація ТСОУ);

3 місце - Дверніцька Марина Миколаївна (Бердичівська АШ ТСОУ).

Добросовісно віднісся до підготовки та проведення змагань голова Житомирської МО ТСОУ Гайструк Юрій Миколайович.

 
02.03.2017.  

 

 

28 лютого 21017 року в залі засідань Житомирського обласного комітету ТСОУ відбулась ХХІІІ позачергова Конференція Житомирської обласної організації ТСОУ.

На Конференції розглянуті наступні питання:

  1. Питання порядку денного:

«Про затвердження  рішень ІІ Пленуму ОК ТСОУ від 30.06.2015 р., ІІІ  Пленуму ОК ТСОУ від 24.03.2016 р. та про зміни в складі ОК ТСОУ»

Заслухавши і обговоривши інформацію заступника голови обласної організації ТСОУ Дячука О.В. по питанню порядку денного

КОНФЕРЕНЦІЯ ПОСТАНОВИЛА:

 

  1. Затвердити рішення ІІ Пленуму ОК ТСОУ від 30.06.2015 р., ІІІ Пленуму ОК ТСОУ від 24.03.2016 р.

 

 

2 Питання порядку денного

«Про нову редакцію Статуту Житомирської обласної організації ТСОУ».

Заслухавши і обговоривши інформацію голови Житомирської обласної організації ТСОУ Ніколусь М.О. «Про нову редакцію Статуту Житомирської обласної організації ТСОУ» з метою приведення його у відповідність до Закону України «Про громадські об’єднання», Статуту ГО ТСО України, ХХІІІ позачергова Конференція Житомирської обласної організації ТСОУ, -

 

КОНФЕРЕНЦІЯ ПОСТАНОВИЛА:

 

1.           З метою приведення у відповідність до вимог чинного законодавства і статуту Громадської організації «Товариство сприяння обороні України», найменування «Житомирська обласна організація Товариства сприяння обороні України» змінити на Відокремлений підрозділ Громадської організації «Товариство сприяння обороні України»  «Житомирська обласна організація Товариства сприяння обороні України» та затвердити скорочене найменування: ВП ГО «ТСО України»  «Житомирська ОО ТСО України».

2.        Прийняти нову редакцію Статуту Відокремленого підрозділу Громадської організації «Товариство сприяння обороні України» - «Житомирська обласна організація Товариства сприяння обороні України», ідентифікаційний код юридичної особи 02724825, та доручити Головуючому ХХІІІ позачергової Конференції Житомирської обласної організації ТСО України Ніколусь Михайлу Олександровичу і секретарю ХХІІІ позачергової Конференції Житомирської обласної організації ТСО України Лисюк  Наталії Олександрівні підписати Статут Житомирської обласної організації ТСО України в новій редакції,  надіслати його до Ради Правління ГО ТСО України на затвердження та до Управління державної реєстрації Головного територіального управління юстиції у Житомирській області для реєстрації.

  1. Доручити Голові Житомирської обласної організації ТСО України Ніколусь Михайлу Олександровичу представляти інтереси організації як особисто, так і шляхом передоручення іншим особам, перед усіма суб’єктами державної реєстрації, які визначені у Законі України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань» та здійснити державну реєстрацію нової редакції Статуту Житомирської обласної організації ТСО України. 
  2. У зв’язку з затвердженням нової редакції Статуту Житомирської обласної організації ТСО України підтвердити правомочність та легітимність всіх виборних керівних органів Житомирської ОО ТСО України та її місцевих осередків в існуючому складі (при необхідності із змінами) на період визначений ХХІІ Обласною Конференцією Житомирської ОО ТСО України та звітно-виборними конференціями місцевих осередків привівши їх назви та повноваження у відповідність до нової редакції Статуту Житомирської ОО ТСО України і вважати:
  • Конференції – Загальними зборами відокремлених підрозділів;
  • Обласний комітет Житомирської ОО ТСО України – Правлінням ВП ГО «ТСОУ» - «Житомирської ОО ТСО України»;
  • Бюро обласного комітету – Радою Правління ВП ГО «ТСОУ» - «Житомирської ОО ТСО України»;
  • Ревізійну комісію – Контрольно-ревізійною комісією ВП ГО «ТСОУ» - «Житомирської ОО ТСО України».
  1.  Постанову конференції направити в усі РО, РМО, МО, КТК, АШ, СТК ТСОУ області.
  2.  Контроль  за виконання Постанови конференції покласти  на членів обласного комітету ТСОУ.

 

3 Питання порядку денного

«Про підтвердження правомочності і легітимності Житомирського обласного комітету ТСОУ (Правління ВП ГО «ТСО України» «Житомирської обласної організації ТСО України»)».

КОНФЕРЕНЦІЯ ПОСТАНОВИЛА:

У зв’язку з прийняттям нової редакції Статуту Житомирської обласної організації ТСО України підтвердити правомочність і легітимність ОК ТСОУ Житомирської обласної організації ТСО України (Правління ВП  ГО «ТСО України»  Житомирської ОО ТСО України») в кількості 18 чол.

 

 

 

  1. Питання порядку денного:

«Про обрання обласної контрольно-ревізійної комісії ТСОУ»

 

Конференція постановила:

Обласну контрольно-ревізійну комісію Житомирської обласної організації ТСОУ обрати в кількості  7  чоловік.