Новини

25.11.2021.  

Житомирська обласна організація Товариства сприяння обороні України щиро вітає штатних працівників та ветеранів Бердичівського, Ємільчинського, Малинського, Овруцького, Олевського спортивно-технічніх клубів  з 57 - ою річницею з Дня створення.

21 жовтня 1964 року Постановою бюро президії ЦК ДТСААФ СРСР, протокол №35 від 21.10.1964 року, було створено з 25 листопада 1964 року Ємільчинський, Малинський, Олевський, Овруцький районні і Бердичівський районно-міський СТК ДТСААФ.

Ці організації внесли вагомий внесок  в підготовку багатьох тисяч патріотів рідної землі – мужніх захисників Вітчизни, кваліфікованих спеціалістів для Збройних Сил та народного господарства,  досвідчених спортсменів.

Нехай Ваша повсякденна невтомна праця ознаменується плідними результатами, і стане продовженням традицій наших батьків та дідів у справі виховання патріотів рідної землі та кваліфікованих спеціалістів. Натхнення та успіх нехай допомагають Вам долати життєві труднощі, кожен новий день приносить радість та щастя, світло та добро, щоб завжди Ви відчували надійну підтримку рідних та друзів, а серце зігрівало тепло людської вдячності за всі добрі, надзвичайно потрібні людям та Батьківщині справи, зроблені Вами.

Від усієї душі зичу Вам, штатним працівникам, родинам доброго здоров’я, щастя. Нехай здійсняться всі Ваші надії та сподівання, завжди будуть поруч вірні друзі й доля лагідно посміхається Вам.

Нехай на Вашому життєвому небосхилі завжди сяє сонечко, райдугою виблискує радість, добро та всілякі гаразди.

 

З повагою,

Голова Житомирської обласної організації ТСО України                           Олександр ДЯЧУК             

 

   18 листопада 2021 року відбулося засідання Правління  Новоград – Волинської районно- міської організації ТСО України.

    В  роботі засідання Правління прийняв участь голова Житомирської обласної організації ТСО України Дячук Олександр Васильович.

    На засіданні Правління розглянули Звіт голови районно-міської організації "Про результати  діяльності роботи Новоград – Волинської  районно  – міської  організації ТСОУ пртягом 2021 року та завдання на 2022 рік» та оцінили роботу Ради Правління Новоград – Волинської районно  - міської організації ТСОУ в  2021 році.

 
19.11.2021.  

Голова Баранівської РО ТСОУ Юрій Сябрук звітував про проведену роботу у 2021 році та довів основні завдання на 2022 рік.

В засіданні Правління районної організації  прийняли участь: члени Правління Баранівської РО ТСОУ, голова Житомирської ОО ТСОУ Дячук О.В., директор Баранівського професійного ліцею Бортник Я.М., представник Першотравенського ліцею Башинський В.А., працівники Баранівського СТК ТСОУ. 

 
29.10.2021.  

Вітаю всіх причетних до прийдешнього свята, насамперед щиро дякую за невтомну працю, самовідданість і професіоналізм викладачам, майстрам та інструкторам індивідуального навчання водінню, директорам і працівникам служб автошкіл та спортивно-технічних клубів Товариства сприяння обороні України.

Бажаю безпечної їзди, надійної роботи всіх вузлів і агрегатів, а також здоров’я, успіхів у праці та сімейного щастя! Нехай всі Ваші дороги ведуть до успіху! 

 

З повагою, 

Голова Житомирської ОО ТСОУ                                                          Олександр ДЯЧУК

 
29.10.2021.  

28 жовтня 2021 року відбулося чергове засідання Ради Правління Житомирської ОО ТСОУ, в роботі якого взяли участь директори організацій ТСОУ області. На засіданні Ради Правління були підведені підсумки фінансово-господарської діяльності організацій ТСОУ Житомирської області за 9 місяців 2021 року, затверджений план основних заходів Житомирської ОО ТСОУ на 2022 рік та розглянуто ще ряд питань по виконанню статутних завдань організаціями ТСОУ області. 

Голова Житомирської ОО ТСОУ Дячук О.В. подякував всім за плідну працю та відзначив директорів навчальних організацій, які виконали планові завдання по всіх показниках.

 
12.10.2021.  

Прийміть найщиріші вітання з Днем захисників та захисниць України,  святом Покрови Пресвятої Богородиці та Днем українського козацтва!

 

День захисників та захисниць України - це свято, яке посіло гідне місце серед самих почесних та достойних, ми вшановуємо всіх, хто причетний до високого звання – захисники України, звання єдиного для всіх: від вкритих сивиною і увінчаних нагородами фронтовиків до молоді, яка лише нещодавно одягла військову форму, від воїнів-інтернаціоналістів до учасників антитерористичної операції. Цей день об’єднує різні покоління, кожне з яких має своїх українських Героїв.

Сьогодні, низько вклоняючись, ми завдячуємо нашим мужнім воїнам, які впевнено стоять на стражі рідної землі. Вони захищаючи суверенітет і непорушність кордонів держави, зміцнюють віру українського народу у стабільний, гармонійний розвиток країни, надихають на плідну працю і сповнюють серця почуттям гордості і шани.

У цей світлий святковий день сердечно бажаю Вам і Вашим родинам міцного здоров’я, миру і благополуччя! Нехай божествений покров Пречистої Богородиці оберігає Вас від бід і негараздів.

Мирної України нам усім, злагоди та щасливого майбутнього!

Хай міцніє і процвітає наша держава, бо ми - непереможні!

Слава Україні! Героям слава!

 

З повагою,  

Голова Житомирської ОО ТСОУ                                   Олександр ДЯЧУК

 
07.10.2021.  

Шановні працівники, ветерани ТСОАВІАХІМ- ДТСААФ-ТСОУ!

Щиро вітаю Вас з 84-ю річницею з дня створення

Житомирської обласної організації!

 

Житомирська область як адміністративна одиниця створена 22.09.1937 р., але вже через 15 днів після створення Житомирської області 07.10.1937 р. рішенням оргбюро обкому КП(У) було створено Житомирську обласну Раду ТСОАвіахіму

До початку 1938 р. у всіх районах та містах області було створено районні та міські Ради ТСОАвіахіму.

Час становлення обласної організації не легкий, але патріотизм і відданість своєму народу,  прагнення жити і творити під мирним небом гуртували і продовжують гуртувати до сьогодення тисячі людей. Обласна організація завжди з гідністю і честю справлялася з поставленими завданнями.

І сьогодні організації ТСОУ Житомирської області  сумлінно виконують статутні завдання з національно-патріотичного виховання молоді, залучення її до занять технічними, прикладними та іншими видами спорту, нарощують показники з підготовки кадрів робітничих професій сприяючи зміцненню обороноздатності країни.

Висловлюю вдячність кожному поколінню членів ТСОАВІАХІМ-ДТСААФ-ТСОУ за відповідальність, виваженість, мудрість!

Нехай єдність часів і сердець додає всім оптимізму, наснаги та життєвих сил.

Нехай і надалі буде стрімким і плідним Ваш життєвий шлях, ніколи не вичерпується енергія творчих пошуків для здобутків і перемог, а родинне щастя, теплота і шана людська осяває Вас на многії літа.

 

З повагою,

Голова Житомирської ОО ТСОУ                              Олександр ДЯЧУК

 
27.09.2021.  

24 вересня 2021 року Житомирська обласна організація ТСО України відзначила 30-ту річницю з дня створення Товариства сприяння обороні України проведенням  урочистих зборів на базі Бердичівського міськрай СТК ТСОУ.

З вітальним словом до учасників зборів звернувся голова Житомирської ОО ТСОУ Дячук О.В., розповівши про здобутки та досягнення оборонного Товариства вцілому та Житомирської ОО ТСОУ зокрема.

До слова були запрошені: заступник голови ГО «ТСО України» Конончук О.В., який від імені голови Товариства Кошина С.М. вручив штатним працівникам обласної організації Грамоти та Подяки, заступник голови Бердичівської районної державної адміністрації - Висоцька К.В., заступник Бердичівського міського голови - Петрівська О.В., яка вручила Грамоту міського голови за співпрацю директору Бердичівського міськрай СТК ТСОУ Гапчук І.А., депутат Бердичівської міської ради – Толочко В.І.

Також на урочистостях були присутні: заступник голови ГО «ТСО України» Гончаренко І.В., начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Бердичівської районної державної адміністрації - Галущак Г.М., директор Бердичівського міського палацу культури ім. О.Шабельника – Бабич В.Є.

Директори, головні бухгалтери, штатні працівники апарату Правління Житомирської ОО ТСОУ та інші працівники КТК, АШ, СТК отримали від голови Житомирської ОО ТСОУ Грамоти та Подяки.

Ще більше урочистості додав концерт артистів Бердичівського міського палацу культури ім. О.Шабельника.

 
23.09.2021.  

 

Шановні працівники, активісти, ветерани, члени Товариства!

 

26 вересня відзначається тридцята річниця від Дня створення оборонної громадської організації незалежної держави – Товариства сприяння обороні України

У 1991 році  26 вересня ЦК ДТСААФ УРСР скликав позачерговий VII з’їзд оборонного Товариства, який перетворив республіканську організацію ДТСААФ у самостійне Товариство сприяння обороні України (ТСО України) і оголосив, що створене Товариство сприяння обороні України є правонаступником ДТСААФ України. А в жовтні 1991 року Міністерство юстиції України зареєструвало його як Всеукраїнське громадське добровільне оборонно-патріотичне і спортивно-технічне об’єднання громадян.

Національно-патріотичне виховання членів Товариства всі ці роки залишалось головним статутним завданням Товариства. Чітко сформувалися основні напрями роботи:

- заходи військово-патріотичного спрямування, участь в роботі Координаційних рад місцевих держадміністрацій;

- співпраця з державними органами влади,  силовими структурами України, громадськими і ветеранськими організаціями, участь в соціальній і професійній реабілітації ветеранів АТО/ООС;

- організація змагань з військово-спортивних багатоборств, участь в проведенні гри «Сокіл (Джура)», спартакіад і військово-польових зборів допризовної молоді;

- залучення ветеранів військової служби до виховання молоді, підтримка викладачів предмету «Захист України»;

- розвиток технічних і прикладних видів спорту, волонтерська діяльність.

З гордістю оглядаючи пройдений Товариством шлях, ми з чистою совістю можемо сказати – довіру Незалежної України, її державної влади, громадськості ми з честю виправдали. 

Тож дозвольте привітати Вас з визначною датою в житті нашого Товариства – тридцятиріччям від дня його оновлення. Тридцять років наше Товариства – виховуєте фізично загартованих патріотів молодої Незалежної держави, надаєте громадянам України популярні робітничі професії, готуєте водіїв транспортних засобів всіх категорій.

Від усієї душі зичу Вам міцного здоров’я, щастя, благополуччя, подальших  успіхів у будь-яких починаннях, щоденних справах, сміливих планах та сподіваннях.

Хай доля збагачує Вас життєвою мудрістю, енергією, натхненням та радістю сьогодення. Хай Вас підтримують  рідні люди, розуміють та допомагають колеги, минають негаразди та непорозуміння.

Нехай і надалі буде стрімким і плідним Ваш життєвий шлях, ніколи не вичерпується енергія творчих пошуків для здобутків і перемог, а родинне щастя, теплота і шана людська осяває Вас на многії літа.

 

З повагою,

Голова Житомирської обласної організації

Товариства сприяння обороні України                                                                  О. ДЯЧУК

 

22 вересня, у День партизанської слави, вшановуючи велич народного подвигу, з почуттям безмежної подяки ми віддаємо данину поваги ветеранам антифашистського опору: колишнім підпільникам і партизанам, захисникам і визволителям рідної землі, усім, кого ми з гордістю називаємо народними месниками.

З метою вшанування подвигу партизанів і підпільників у роки Другої світової війни, голова Андрушівської районної організації ТСО України Володимир Нишпал організував виїзд до Партизанської землянки, де відбувся мітинг та покладання квітів. Хвилиною мовчання вшанували пам’ять тих, хто віддав своє життя за майбутні покоління.

В проведені заходу взяли участь голова Андрушівської РО ТСОУ Нишпал В.Л., член Правління Андрушівської РО ТСОУ Бобер В.А., учні Городківського ліцею та Крилівської ЗОШ, штатні працівники, члени Товариства Андрушівської РО ТСОУ.

 
20.09.2021.  

Відповідно до плану основних заходів Житомирської обласної організації ТСО України на 2021 рік 18 вересня 2021 року на базі стадіону Горщиківського ліцею Коростенського району Житомирської області з метою військово-патріотичного виховання молоді, підготовки її до служби в Збройних Силах України, популяризації військово-прикладних видів спорту проведено обласні змагання з воєнізованого кросу серед організацій ТСОУ Житомирської області на приз пам’яті генерал-полковника П.Ф. Жмаченка та з нагоди 30-річчя з дня створення Товариства сприяння обороні України.  

В змаганнях прийняли участь 17 команд в командному заліку та 34 учасника в особистому заліку. 

 

Обласні змагання пройшли на високому  організаційному та методичному рівні. Місце змагань було обладнане у відповідності до правил змагань. Слід відмітити добросовісне відношення до підготовки та проведення  змагань директора змагань  Аврамчука Віктора Петровича та головного судді змагань Пархомчука Володимира Миколайовича.

На належному рівні була організована робота всієї суддівської колегії.

Пилип Феодосійович Жмаченко, наш земляк, був видатною особистістю. Все своє життя він присвятив захисту Вітчизни, вихованню молодого покоління. П.Ф.Жмаченко проявив себе як відважний командир. У роки  Другої світової війни  він командував прославленою 40-ю та 47-ю арміями. Безпосередньо брав участь у 116-ти битвах. Удостоєний найвищого звання Героя Радянського Союзу та орденів Суворова, Кутузова, Богдана Хмельницького, а також шістьма орденами закордонних держав. Його мужність і відвага – це приклад для молодого покоління на віки. А вибороти приз імені П.Ф.Жмаченка – особлива честь.

 

Традиційне урочисте підняття прапора під звуки державного гімну України та привітальні слова голови Житомирської ОО ТСОУ Олександра Дячука лунали для учасників змагань.

За результатами суддівського протоколу переможцями обласних змагань стали:

а) в командному заліку:

І місце – команда Горщиківського ліцею; 

ІІ місце – команда Коростенського технічного коледжу  ТСОУ ;

ІІІ місце – команда Баранівського СТК ТСОУ .

 

б) в особистому заліку:

І місце Кириченко Андрій Сергійович (Хорошівська РО ТСОУ);

ІІ місце Омельченко Ярослав Олександрович (Ємільчинський СТК ТСОУ); 

ІІІ місцеЗдота Ярослав Валерійович (Горщиківський ліцей)

 

Переможці змагань отримали Грамоти, Дипломи, грошові винагороди від Житомирської ОО ТСОУ, а переможець змагань в особистому заліку Кириченко А.С. нагороджений Сертифікатом на безкоштовне навчання на категорію "В" в організаціях ТСОУ Житомирської області. 

За багаторічну плідну співпрацю Горщиківського ліцею з Житомирською обласною організацією ТСО України та за добросовісне відношення директора Горщиківського ліцею Грищук Олени Леонідівні та вчителя предмету «Захист України» Пархомчука Володимира Миколайовича до підготовки та проведення змагань Горщиківському ліцею Коростенського району Житомирської області голова Житомирської обласної ТСО України Дячук Олександр Васильович вручив цінний подарунок - пневматичну гвинтівку. 

 
20.09.2021.  

Новоград-Волинською районно-міською організацією Товариства сприяння обороні України на базі Новоград-Волинського ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою 16 вересня 2021 року відбулися військово-спортивні змагання «Майбутні захисники» присвячені 30-річчю з дня створення Товариства сприяння обороні України та Дню захисника України.

Змагання проводились за такими видами:

- метання гранати на дальність;

- стрільба з пневматичної зброї;

- нормативи з домедичної допомоги;

- стройове злагодження (проходження строєм з піснею).

 

В особистому заліку переможцями стали:

Перше місце - Семенюк Владислав;

Друге місце - Гомон Станіслав;

Третє місце - Ярмоленко Микола.

Під час відзначення переможців з вітальним словом виступили: голова Новоград-Волинської районно-міської організації Товариства сприяння обороні України Любов Бочковська та директор ліцею Віктор Онищук.

Переможці змагань були нагороджені дипломами, грамотами та подарунками від Новоград-Волинської РМО ТСОУ.   

 
20.09.2021.  

16 вересня 2021 року на базі Баранівської РО ТСО України були проведені районні змагання з воєнізованого кросу до Дня захисника України під гаслом 30 років Товариству сприяння обороні України.
У змаганнях взяли участь 8 команд.
Баранівський міський голова Олександр Мігей привітав учасників змагань та відзначив важливість ТСОУ у патріотичному вихованні та підготовці молодого покоління до захисту незалежності держави.
         Голова Баранівської РО ТСОУ Юрій Сябрук звернувся до учасників змагань з привітальним виступом та ознайомив їх з умовами змагань.
         Вокальний ансамбль "Ейс" підготували пісенний подарунок учасникам змагань.
         За результатами проведених змагань:
-      в командному заліку перше місце посіла команда Баранівського професійного ліцею, друге місце - Кашперівської ЗОШ, третє місце - Першотравенського ліцею.
-      в особистому заліку: перше місце зайняв - Марчук Святослав Васильович, друге місце - Степанюк Микола Федорович, третє місце - Ліварчук Олексій Володимирович.
         Всі переможці отримали нагороди.  
 
16.09.2021.  

В ході проведення заходів до 30-річчя Товариства сприяння обороні України Новоград-Волинська районно-міська організація ТСО України спільно з Новоград – Волинським ліцеєм з посиленою військово – фізичною підготовкою, до дня фізичної культури та спорту, провели  Олімпійський тиждень «У спорті наша сила і здоров´я».

Протягом тижня ліцеїсти змагалися, показуючи свою спритність, витривалість, вміння долати перешкоди та досягати поставлених цілей.  

10 вересня 2021 року  відбулося урочисте закриття Олімпійського тижня та нагородження переможців.

За результатами спортивних змагань найкращим виявився 11-Б клас. 

Окремо слід відзначити найкращих спортсменів-ліцеїстів, серед яких – Макогончук Віталій, Стоцький Олександр, Пінчук Олексій, Павловська Анастасія.

Від Новоград – Волинської РМО ТСО України переможці були нагороджені волейбольними м’ячами та кубком.

 

 

 
27.08.2021.  

Для відзначення тридцятиріччя створення Товариства сприяння обороні України та з  метою пропаганди діяльності Товариства сприяння обороні України серед населення області, проведено автопробіг за участі навчальних автомобілів Андрушівського СТК, Бердичівського МРСТК, Новоград-Волинської автомобільної школи ТСОУ, які прибули до обласного центру та разом із екіпажами Житомирської АШ ТСОУ  проїхалися вулицями міста. Під час автопробігу відбулося урочисте покладання квітів біля  пам’ятника Т.Г. Шевченку.

27.08.2021 року екіпаж від Житомирської ОО ТСОУ приєднався до колони від Закарпатської, Львівської, Волинської, Рівненської обласних організацій ТСОУ та далі спільно вирушили до міста Києва для участі у заходах присвячених 30-річчю Товариства сприяння обороні України.

 
19.08.2021.  

Святкуючи разом з Вами, від душі бажаю міцного здоров'я, гарного настрою, радості, щастя та віри у щасливе майбутнє Батьківщини!

Нехай серця наповнюються гордістю за нашу державу, прагненнням до єдності та порозуміння, а Ваша плідна праця буде надійною запорукою щасливого майбутнього!

 

З повагою,

Голова Житомирської ОО ТСОУ                                                                          О.ДЯЧУК

 
16.08.2021.  

 

 

 

            12 серпня 2021 року в Житомирській автомобільній школі відбулися урочисті збори присвячені 75-й річниці з Дня створення Житомирської автомобільної школи ТСОУ.

            В проведенні урочистих зборів прийняли участь:

  • голова та члени апарату обласної організації ТСОУ;
  • працівники та ветерани Житомирської АШ ТСОУ;
  • директори навчальних закладів ТСОУ області;
  • голова Житомирської обласної організації ветеранів повітряно-десантних військ, колишній командир 95 оамбр Чабаненко В.Г.;
  • заступник Житомирського військового комісара Розторгуєв А.О.;
  • військовий оркестр Житомирського військового інституту ім. С.П. Корольова;
  • колектив художньої самодіяльності Житомирської ЗОШ №26;
  • активісти ТСОУ, які плідно співпрацюють із Житомирською АШ та Житомирською МО ТСОУ.

Традиційне урочисте відкриття під звуки Державного Гімну, теплі вітальні слова.

Історичний та легендарний шлях автомобільної школи яскраво висвітлив в своїй доповіді директор автомобільної школи Юрій Миколайович Гайструк.

14 серпня 1946 року Центральною Радою ТСОАВІАХІМ було прийнято рішення про створення Житомирського автомотоклубу ТСОАВІАХІМ.

В1964 роціЖитомирський автомотоклуб ДТСААФ І розряду разом з Житомирською госпрозрахунковою автошколою ІІІ розряду об’єднані в Житомирський автомотоклуб ІІ розряду.

15 листопада 1966 року наказом Голови Центрального комітету ДТСААФ №625 Житомирському автомотоклубу ІІ розряду було присвоєно звання «Зразковий Автомотоклуб ДТСААФ».

02 грудня 1966 року Житомирський автомотоклуб ДТСААФ ІІ розряду перейменований на Житомирський автомотоклуб ДТСААФ І розряду.

20 грудня 1974 рокузгідно наказу Голови Житомирського обласного комітету ДТСААФ  Житомирський автомотоклуб ДТСААФ І розряду перейменований в Житомирську автомобільну школу ДТСААФ.

11 травня 1978 року Постановою Ради Міністрів Української РСР Житомирській зразковій автомобільній школі ДТСААФ присвоєно звання імені Героя Радянського Союзу Шелушкова Г.І.

26 вересня 1991 року відбувся VII (позачерговий) з’їзд  ТСО України, на якому було проголошено про створення Українського, громадсько - добровільного, оборонно-патріотичного і спортивно-технічного об’єднання громадян, Товариства сприяння обороні України, яке стало правонаступником ДТСААФ УРСР. Відповідно до наказу Голови Житомирського обласного комітету ТСОУ №190-а від 09.10.1991 року Житомирська автомобільна школа була перейменована в Житомирську автомобільну школу Товариства сприяння обороні України.

За весь період свого існування Житомирська автомобільна школа ТСОУ підготувала понад 120000 кадрів робітничих професій, в тому числі :

-спеціалістів для Збройних Сил України – понад 8000 осіб;

- учасників АТО – 186 осіб;

- інструкторів з індивідуального навчання водінню – 240 осіб.

Головою Житомирської обласної організації ТСОУ Дячуком О.В. від імені Голови Товариства були вручені нагороди «Почесний знак ТСО України» директору Житомирської АШ ТСОУ – Гайструку Ю.М., заступнику директора АШ – Кушніренку І.В., викладачу АШ – Бородіну О.Ф., секретарю-друкарці Житомирської АШ Саволюк С.В.

З нагоди 75-ти річчя Житомирській АШ від апарату обласної організації та організацій ТСОУ області був вручений цінний подарунок причеп марки КРД-050109, вартістю 43900 грн.

У відповідності з Наказом голови Житомирської ОО ТСОУ були нагороджені грамотами та грошовими винагородами працівники Житомирської АШ ТСОУ.

Голова обласної організації ТСОУ О. Дячук відмітив, що Житомирська автомобільна школа є однією серед кращих навчальних закладів не тільки Житомирщини, а й України. Це підтверджують факти. За підсумками роботи автомобільних шкіл Товариства, у 2013 році Житомирська АШ ТСОУ зайняла 2-ге місце, у 2014 році – 3-тє місце, а у 2018 році – 1 місце.

В автомобільній школі продовжують працювати ветерани ТСОУ, які внесли великий вклад в розбудову навчально – матеріальної бази закладу, самовіддано пропрацювавши 30 – 40 і більше років.

Не можна залишити осторонь і молодих працівників автомобільної школи, які утримують в належному стані створене попередниками, забезпечуючи стабільність фінансових показників автомобільної школи.

            Ми завжди пам'ятатимемо ціну, яку заплатили наші земляки, наші батьки і діди за мир в Україні. Їх мужність, постійна готовність до ратного і громадянського обов’язку – це належний приклад для наслідування, а обов’язок нащадків – бути гідними того безприкладного життєвого подвигу, усіма своїми справами утверджувати мир, злагоду та суспільну гармонію на українській землі.

            У відповідності з наказом Директора Житомирської АШ ТСОУ були нагороджені грамотами та грошовими винагородами працівники, ветерани АШ та активісти ТСОУ.

            Урочисті збори завершили виступи колективу художньої самодіяльності ЗОШ №26 та оркестру Житомирського військового інституту.

 

 
22.07.2021.  

22 липня 2021 року відбулося чергове засідання Ради Правління, в роботі якого взяли участь директори та головні бухгалтери організацій ТСОУ області. На засіданні Ради Правління були підведені підсумки фінансово-господарської діяльності організацій ТСОУ Житомирської області за І-ше півріччя 2021 року. Крім того, було розглянуто ще ряд питань по виконанню статутних завдань організаціями ТСОУ області. 

Голова Житомирської ОО ТСОУ Дячук О.В. подякував всім за плідну працю та поставив завдання по підготовці навчальних закладів до зими.

 

 
16.07.2021.  

Прийміть в цей чудовий літній день теплі вітання з Вашим професійним святом – Днем Бухгалтера!

Хай він для Вас, як і інші дні, буде наповнений гідним визнанням професійного внеску в бухгалтерську справу Товариства. Хай кожному бухгалтеру в цей день люди висловлять подяку і шану за скромну, але вкрай необхідну кропітку працю, яка визначається ще й найвищими моральними критеріями: порядністю, чесністю,
принциповістю, законністю, які були і є основою і підґрунтям фінансового благополуччя організації, а отже і кожного працівника.

Бухгалтери — люди скрупульозні, бухгалтери — люди творчі: з ніжними душами, закохані в мистецтво, пісню, поезію, і... в досконалу магію цифр.

Тож, хай життя Ваше, шановні, з кожним днем наближається до досконалості, хай не підводить, а тільки гартується Ваше здоров'я.

Добробуту Вам і процвітання рівноваги і творчого неспокою!

 

З повагою,

Голова Житомирської ОО ТСОУ                                                                      О. ДЯЧУК

 
30.06.2021.  

Працівниками апарату Правління Житомирської ОО ТСОУ проведено семінарське заняття з головними бухгалтерами і відповідальними працівниками за облік кадрів. 

Із привітальним словом до учасників семінарського заняття звернувся голова Житомирської ОО ТСОУ Дячук О.В. та побажав плідної роботи.

В ході роботи семінарського заняття було розглянуто ряд питань:

- ведення касових операцій у відповідності до Положення про ведення касових операцій в національній валюті в Україні. Порядок оформлення операцій з використання банківських карток (доповідач помічник голови з обліку ОЗ та ТМЦ Меєр Н.І.);

- оформлення документів на прийняття та звільнення працівників. Ведення особових справ та трудових книжок працівників (доповідач секретар керівника Ваховська С.Б.);

- основні питання нарахування заробітної плати в організаціях ТСОУ Житомирської області (доповідач заступник голови Житомирської  ОО ТСОУ Люлька В.В.)

-  облік, придбання, списання, ліквідація основних засобів та товарно-матеріальних цінностей (доповідач помічник голови з обліку ОЗ та ТМЦ Меєр Н.І.);

- бухгалтерський облік доходів від платної підготовки (доповідач заступник голови Житомирської  ОО ТСОУ Люлька В.В.)